NHL-tähti nauratti omalla satumaisella tuurillaan: ”Paljon puhutaan Gretzkyn 92 maalista…”

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devils voitti viime yönä pidetyn NHL Draft Lotteryn ja nappasi ensimmäisen varausvuoron itselleen. Voit katsoa muut tulokset tästä.

New Jersey Devilsin hyökkääjä Taylor Hall nosti esiin oman historiansa varausvuoroloton kanssa. Hänen edustamansa seura on voittanut loton viisi kertaa yhdeksästä sinä aikana, kun hän on pelannut NHL:ssä. Kolme lottovoittoa vei Edmonton Oilers ja nyt New Jersey Devils on voittanut kahdesti.

Hall vertasi humoristisesti omaa ennätystään jopa Wayne Gretzkyn yhden kauden maaliennätykseen.

– Paljon puhutaan Gretzkyn 92 maalista tai Sittlerin 10 pisteestä yhdessä ottelussa ennätyksinä, joita ei koskaan rikota. Mutta viiden draft arvonnan voitto ensimmäisten yhdeksän vuoden aikana liigassa? Vieläpä kahden eri lottosysteemin aikakausilla. Tämä on ennätys, jota ei koskaan rikota, Hall sanaili Twitterissä.