Suomalaishyökkääjälle kova kohtalo NHL-pudotuspelien alla: ulos kokoonpanosta!

© Kuva: Getty Images

Torstain vastaisena yönä NHL:n pudotuspelisarjansa Vegas Golden Knightsia vastaan aloittavan San Jose Sharksin valmennus aikoo jättää suomalaishyökkääjä Joonas Donskoin kokoonpanonsa ulkopuolelle ainakin sarjan ensimmäisessä ottelussa.

– Mikäli päävalmentaja Peter DeBoer ei fuulaa, näyttää siltä että Donskoi sekä Lukas Radil eivät ole mukana pelaavassa kokoonpanossa, kertoo The Athleticin San Jose Sharksia läheltä seuraava toimittaja Kevin Kurz.

Sharks-valmennuksen tavoitteena lienee vastata Vegasin kovuuteen tuomalla kokoonpanoonsa suomalaisen sijaan kovaotteinen hyökkääjä Micheal Haley. Golden Knightsilta löytyy riveistään todellisia luunmurskaajia Ryan Reavesin ja Pierre-Edouard Bellemaren muodossa.

Donskoi pelasi runkosarjassa 80 ottelua tehoin 14+23=37. Muutaman päivän päästä 27 vuotta täyttävän suomalaishyökkääjän nykyinen, 1,9 miljoonaa taalaa kaudessa tuottava sopimus umpeutuu tähän kauteen.