Ensi kesän NHL:n varausvuorot arvottiin viime yönä – tässä on Kaapo Kakon todennäköisin NHL-seura!

© Kuva: Getty Images

NHL:n kesän varaustilaisuuden varausvuorot arvottiin viime yönä. Koko tilaisuuden päävoiton nappasi New Jersey Devils, joka sai onnekkaasti ykkösvuoron itselleen. Joukkuetta pidetään näin ollen Jack Hughesin tulevana seurana.

Kakkosvuoron nappasi New York Rangers. Seuralla kävi hyvä onni, sillä toisen kierroksen vuoroon oli vain 7,8 prosentin todennäköisyys. Tämä on myös Kaapo Kakon todennäköinen osoite tulevaisuudessa, sillä hänen odotetaan menevän varaustilaisuudessa toisena.

Kolmannen varausvuoron voitti varsin onnekkaasti Chicago Blackhawks. Seura voitti vuoron itselleen vain kolmen prosentin todennäköisyyksillä.

Arvonta oli karvainta kalkkia Colorado Avalanchelle. Seuralla oli hallussaan Ottawa Senatorsin ensimmäisen kierroksen varausvuoro, jolla oli parhaat todennäköisyydet niin ykkös-, kakkos- kuin kolmosvarausvuoroonkin, mutta onni ei ollut matkassa ja Colorado jäi neljännelle sijalle.

Lue myös: NHL-supertähti vaatii seuraltaan vahvistuksia – muuten vaihtaa osoitetta

2019 varaustilaisuuden järjestys:

1. New Jersey Devils
2. New York Rangers
3. Chicago Blackhawks
4. Colorado Avalanche
5. Los Angeles Kings
6. Detroit Red Wings
7. Buffalo Sabres
8. Edmonton Oilers
9. Anaheim Ducks
10. Vancouver Canucks
11. Philadelphia Flyers
12. Minnesota Wild
13. Florida Panthers
14. Arizona Coyotes
15. Montreal Canadiens