Huomasitko? Naisleijonien pelaaja yritti käsittämätöntä temppua kohua aiheuttaneessa MM-finaalissa – ”Kummallisinta, mitä olen nähnyt”

© Kuva: Getty Images

Viime sunnuntaina pelattu jääkiekon naisten MM-finaali jää historiankirjoihin ikuisiksi ajoiksi. Petra Nieminen latoi pikkumustan jatkoerässä maaliin ja Suomi kerkesi jo hetken juhlia kultaa. Osuma kuitenkin hylättiin videotarkasteluiden jälkeen, kun maalille polkeneen Jenni Hiirikosken nähtiin häirinneen USA-veskari Alex Rigbsyä.

Kun jatkoerä ei lopulta tuonut ratkaisua, venyi kamppailu aina voittolaukauskisaan. Siinä yksi erikoisimmista yrityksistä oli ringetteäkin pelaavan Susanna Tapanin tuosta lajista luultavasti vaikutteita saanut rankkariyritys.

Hyökkääjä kuljetti kiekkoa mailan päällä ja yritti sen jälkeen ampua sen sisään. Yritys tuli todella kovaan paikkaan, kun Tapani oli Suomen viimeinen laukoja.

– On mahdollista, että hän on treenannut sitä tai jotain, mutta sen tekeminen ratkaisevassa paikassa? SVT:n jääkiekkoasiantuntija Jonas Andersson pyöritteli Aftonbladetin mukaan.

Yritys sai taatusti monen leuat ammolleen, kun peli oli jo muutenkin ollut uskomaton draama.

– Se oli kummallisinta, mitä olen nähnyt.

Jos et ole nähnyt Tapanin yritystä, voit katsoa sen Yle Areenan tallenteesta täältä kohdasta 3.41.00 alkaen.

PALAA MM-FINAALIN TUNNELMIIN VIELÄ:
Oho! Jääkiekkopomo lyttäsi kohua aiheuttaneen Naisleijonien MM-finaalin tuomion ja toimintatavat – ”Siinä ei ole järkeä”

Katastrofaalinen tuomio puhuttaa – Sauli Niinistö kummasteli Naisleijonien maalin hylkäämistä, kansa reagoi: ”Käsittämätön ratkaisu…”

Naisleijonien luotsi otti kantaa hylättyyn maaliin, raivosi myös IS:lle toisesta todella huolestuttavasta epäkohdasta: ”Pelaajat ja valmentajat tietävät, että tämä on aivan sairasta”

Täysin käsittämätön farssi! Naisleijonien syntymässä olleen maailmanmestaruusmaalin tuomiot monella tapaa vihkoon – näin säännöt sanovat