Oho! Jääkiekkopomo lyttäsi kohua aiheuttaneen Naisleijonien MM-finaalin tuomion ja toimintatavat – ”Siinä ei ole järkeä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kansainvälisen jääkiekkoliiton puheenjohtaja Rene Fasel antoi oman näkemyksensä sunnuntaina suurta kohua aiheuttaneen naisten MM-finaalin jatkoerän hylätystä maalista. Petra Nieminen toimitti kiekon pömpeliin ja Suomi kerkesi jo hetken juhlia maailmanmestaruutta.

Tuomarien toimesta jo kerran maaliksi näytetty osuma kuitenkin hylättiin useita minuutteja ottaneen videoiden tutkimisen jälkeen.

Le Matin -lehti kysyi, että onko Fasel nähnyt vastaavaa aiemmin?

– En koskaan…

Tilanne oli kaikkiaan todella sekava. Niemisen laukaisun aikaan Jenni Hiirikoski polki maalille osuen yhdysvaltalaiskassari Alex Rigsbyhyn. Hän oli osaksi ulkona maalivahdin alueelta.

Espoossa tarkastelu vei aikaa lopulta poikkeuksellisen paljon.

– Joo! 12 minuuttia 11 sekuntia on tarkka aika. Siinä ei ole järkeä. Se on liian paljon.

– Mielestäni emme saa ylittää kahta minuuttia (maalien tarkastelussa).

Seuraava kommentti sekoittaa pakkaa entisestään, vaikka finaalin loppumisesta on aikaa jo yli puolitoista päivää.

– Monien, kuten minunkin mielestä se oli maali.

Yhdysvallat voitti turnauksen lopulta voittolaukauskisan jälkeen numeroin 2-1. Naisleijonat ylsi ensimmäistä kertaa koskaan MM-finaaliin. Aina ennen loppuottelijamaat olivat olleet USA ja Kanada.

PALAA KOHUFINAALIN TUNNELMIIN:
Katastrofaalinen tuomio puhuttaa – Sauli Niinistö kummasteli Naisleijonien maalin hylkäämistä, kansa reagoi: ”Käsittämätön ratkaisu…”

Naisleijonien luotsi otti kantaa hylättyyn maaliin, raivosi myös IS:lle toisesta todella huolestuttavasta epäkohdasta: ”Pelaajat ja valmentajat tietävät, että tämä on aivan sairasta”

Täysin käsittämätön farssi! Naisleijonien syntymässä olleen maailmanmestaruusmaalin tuomiot monella tapaa vihkoon – näin säännöt sanovat


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS