HPK – Tappara: jälleen maalin peli luvassa?

Liiga
HPK – Tappara
Lauantai 06.04. klo 17:00

Kuten torstaina Petsipappa uumoili, Tappara oli HPK:ta parempi ensimmäisessä välieräkamppailussa. Tänään räjähtää Hämeenlinnassa ja Antti Pennasen Kerho on kotonaan pakkovoiton edessä – aivan selityksittä. Videoita on varmasti kelattu huolellisesti välipäivän aikana, mutta riittääkö se?

Ensimmäisessä ottelussa Jukka Rautakorpi näytti osaamistaan – Tappara otti Kerholta täysin kaistan pois ja vierailla oli vaikeuksia päästä laadukkaisiin hyökkäyksiin. 1-0 voitto vaikuttaa numerollisesti niukalta, mutta kyllä voittajan ja häviäjän ero kävi selväksi.

Molemmilla joukkueilla on tällä hetkellä kovavireinen maalivahti – Emil Larmi ja varsinkin alkuun epäilty Christian Heljanko ovat timanttisessa iskussa. Puolustuksistakaan ei löydy suurta huomautettavaa – tosin kyllä HPK olisi Arto Laatikaisenkin askiin tarvinnut.

Lauantaina pelin kuva tullee olemaan samankaltainen, ellei Pennanen revi hatustaan jotain täysin uutta. Tappara lähtee peliin jälleen tiukalla taktiikalla ja pyrkii ottamaan isänniltä sen parhaat aseet pois. Huomattavaa on, että runkosarjassakin joukkueiden keskinäiset pelit olivat vähämaalisia.

Vetosuosituksia

Ottelusta löytyy lupaavia tulokulmia vetoihin. Pääsuositus on tänään Tappara voittaa ottelun jatkoaika mukaan lukien kertoimella 2,10. Kyllä tämä aika lailla kolikonheittoa on, eikä Petsipappa saa kirvesrintoja altavastaajaksi sitten millään.

Sivuosumia voi yrittää maalimääristä. Mielenkiintoinen vetomuoto on Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia, johon maistuu vaihtoehto Ei kertoimella 1,76. Myös Maaleja yhteensä – varsinainen peliaika, alle 4,5 maalia kertoimella 1,86 on ihan kelpo veto. Pelin aikana kannattaa pysyä taajuudella ja katsoa myös Unibetin Live-tarjoukset.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun HPK – Tappara ja kohteeseen veto Tappara voittaa ottelun (jatkoaika mukaan lukien) kertoimella 2,10. Jos Tappara voittaa ottelun, saat 210 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos HPK voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.