HIFK – Kärpät: pienet marginaalit

Liiga
HIFK – Kärpät
Maanantai 15.04. klo 18:30

HIFK ja Kärpät pelaavat Nordiksen pyhätössä ottelusarjan kuudennen ottelun ja tällä kertaa sarja on jo Kärpille katkolla. HIFK oli Raksilassa lähellä ryöstöä, mutta Kärpät pystyi kun pystyikin kääntämään ottelun itselleen jatkoajalla. HIFK voi syyttää jatkoaikatappiosta itseään – Erik Thorellin jäähy oli tarpeeton, eikä alivoimapeliäkään voi liikoja kehua. Myös tässä ottelussa tolpat olivat Kärppien puolella.

Edellisessä kotiottelussaan HIFK oli selkeästi niskan päällä. Se on joukkueista aggressiivisempi ja yritteliäämpi. Kärpät ei ole missään vaiheessa näyttänyt playoffeissa sellaiselta mestarisuosikilta, millaisena sitä pidettiin runkosarjan jälkeen. Mikko Mannerin suojatit ovat kuitenkin olleet sitkeitä, järjestäytyneitä ja parhaimmillaan jopa onnekkaita. Siispä se johtaa välieräsarjaa kotivoitoillaan.

Kotikentällään HIFK lähtee varmasti paineistamaan vieraita ja yrittää saada vastustajalla vauhdin ja organisoidut hyökkäykset pois. Marginaalit eivät ole suurensuuria, mutta kotietu näyttää näissä kahinoissa olevan nyt valttia. Siksi HIFK:ta on pidettävä kotiareenallaan pikkusuosikkina ja siitä löytyy tämänkertainen vetoideakin.

Vetosuositus

Joukkueet ovat saaneet palautella pari päivää ja huomenna laitetaan jälleen kaikki peliin. Kuten edellä arvioin, marginaalit eivät ole mittavia mutta silti HIFKiä on pidettävä suosikkina. Koska Kärpillä on niin vahva ote jatkoeristä, otetaan vetoon tasapelivarmistus. Vetosuosituksena on siis Ottelun voittaja varsinaisella peliajalla, tasapelissä panos palautetaan, HIFK kertoimella 1,92.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun HIFK – Kärpät ja kohteeseen veto HIFK voittaa ottelun – tasapelissä panos palautetaan, varsinainen peliaika kertoimella 192. Jos HIFK voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat 192 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan, vedon kerroin on 1,00. Jos Kärpät voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.