Teuvo Teräväinen otti roolia yön NHL-kierroksella miehen edustaman Carolina Hurricanesin hakiessa todella arvokkaan 0-3-vierasvoiton Colorado Avalanchesta.

24-vuotias suomalaistaituri tarjoili syötöt kahteen joukkueensa jälkimmäiseen maaliin rikkoen samalla yhden kauden piste-ennätyksensä ja nostamalla kauden tehopistemääränsä lukemaan 65 (18+47).

Carolinan viimeaikojen vahvat otteet varsinkin vierasjäillä ovat nostamassa nimettömällä kokoonpanolla operoivan joukkueen jopa kevään pudotuspeleihin. Hurricanes on voittanut 14 edellisestä vieraspelistään peräti 11 ja nostanut itsensä neljä pistettä idän pudotuspeliviivan yläpuolelle.

Kotijoukkue Coloradolle tappio oli kirvelevä, olihan Mikko Rantasella ja kumppaneilla mahdollisuus nousta voitolla tasapisteisiin lännen viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävän Minnesota Wildin kanssa. Nyt ero säilyy kuitenkin kahdessa pisteessä, joskin myös Arizona Coyotes on kiilannut itsensä kaksikon väliin ja mukaan pudotuspelikamppailuun. Chicago Blackhawks kärkkyy sekin pudotuspelipaikkaa kolmen pisteen päässä Coloradosta.