SaiPa – KalPa: kotietu motivoi

Liiga
SaiPa – KalPa
Tiistai 12.03. klo 18:30

Lappeenrannan Kisapuistossa pelattavan liigakamppailun ennakkoasetelma on selkeähkö. Molemmille joukkueille ottelu on runkosarjan toiseksi viimeinen. KalPalla ei ole käytännössä enää ambitioita tähän kauteen, kun taas SaiPan kiikarissa on edessä siintävien sääli-playoffien kotietu. Siinä piilee tämän vetosuosituksen tulokulma.

SaiPa – jatkopelit kiinnostavat

Lauantaina SaiPan järjestämä perhepeli-tapahtuma oli päänäytöksen osalta onnistunut, sillä Sputnikit murskasivat haluttoman Jypin tennislukemin 6-0. Etunenässä Jyppiä oli rokottamassa Tyler Morley, joka nakutti tilastoihin tehot 3+1. Onnistujia lappeenrantalaisten riveissä oli toki muitakin.

SaiPa haluaa varmasti aloittaa jatkopelit kotiedulla, sillä joukkue ei ole vakuuttanut vieraissa tällä kaudella. Kotietu voi olla heidän osaltaan ratkaiseva playoff-kevään pituutta mittailtaessa.

KalPa – haaveet kaatuu

KalPan perhepeli sujui paljon tämänpäiväisiä isäntiä huonommin. KalPa oli Pelicansia vastaan yritteliäs, loi mukavasti maalipaikkoja mutta käytti ne valitettavan huonosti hyväkseen. Lahtelaiset sen sijaan käyttivät omat paikkansa tehokkaasti, eikä minuttitolkulla ilman maalivahtiakaan pelaaminen pitänyt KalPan ohkaisia haaveita elossa. 1-4 tappion myötä päät painuivat Niiralan montussa.

Sami Kapasella on tiiminsä kanssa varmasti iso työ motivoida joukkue jäljellä oleviin otteluihin – varsinkin vierasotteluun, jossa isännillä on enemmän pelattavaa. Pettymys kaudesta on varmasti suuri ja taustaorganisaatio suunnittelee jo kovaa vauhtia kautta 2019-20.

Vetosuositus

Vetomarkkinat eivät ole painaneet SaiPaa kohtuuttoman alas motivaatioedusta huolimatta. Liiga on toki vedonlyöntisarjana arvaamaton, sillä pelejä on paljon. Joka tapauksessa luotetaan, että isännät ovat tänään latautuneempia ja halukkaampia voittamaan ottelun. Niinpä vetosuosituksena on SaiPa voittaa ottelun kertoimella 1,86.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun SaiPa – Kalpa ja kohteeseen veto SaiPa voittaa ottelun kertoimella 1,86. Jos SaiPa voittaa ottelun, saat 186 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan tai KalPa voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.