”Pelottava hetki” – NHL:n mörssäri rusikoi Aleksander Barkovia, suomalainen putosi jäähän karusti

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin kivitalon kokoinen pakki Zdeno Chara aiheutti yöllä suomalaisille kauhunhetkiä. Slovakialainen murjoi Florida Panthersin Aleksander Barkovin pää edellä jäähän joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa erään laitaväännön päätteeksi.

Charan kovaotteinen pelaaminen on siinä mielessä jopa ymmärrettävää, että Barkov on ollut viime aikoina todella kovassa liekissä. Sentteri jäi 3-7-murskatappioon päättyneessä kamppailussa kolmannen kerran pisteittä koko maaliskuun aikana.

– Pelottava hetki, kun Chara ja Barkov väänsivät ja Barkov tippui naaman edeltä jäähän. Toivottavasti Barkov on okei, tilannetta kuvaillut twiitti kuului vapaasti suomennettuna.

Charan alle jääminen ei taatusti tunnu hyvältä, kun slovakialainen on yksi NHL:n mörssäreistä. Puolustajan mitat ovat esimerkiksi tilastoihin erikoistuneen Eliteprospectsin mukaan 205 senttiä ja 113 kiloa.

Suomalaissentteri on ollut tällä kaudella täyttä rautaa. Hän on mättänyt talven 75 ottelussa tehot 34+53=87 ja lisäksi kippari on pelannut edustamansa joukkueen jokaisessa koitoksessa.

LUE BARKOVISTA MYÖS:
Nouseeko NHL:ssä liekehtivä Aleksander Barkov kaikkien aikojen kärkeen? Venäläis- ja suomalaislegenda enää edessä


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!