Ohhoh! Liigajoukkue pyytää rahaa kannattajiltaan – ”Puhutaan merkittävästä lisäpanostuksesta pelaajabudjettiin”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Niukasti Liigan pudotuspelien ulkopuolelle tänä keväänä jäänyt Sport on suunnannut katseensa jo ensi kauteen ja tiedotti perjantaina aloittavansa tulevan sesongin kausikorttien myynnin.

Vaasalaisjoukkueen nettisivuilla julkaistun tiedotteen mukaan ensi kaudella 80-vuotisjuhlakauttaan viettävän seuran teemana on ”Meidän juttu” ja vuoden mittaan tullaan tuomaan esiin sen historiaa.

Tavoitteena on myös ottaa seuraava askel eteenpäin Liigassa.

Ammattilaisjoukkueen pyörittäminen on tunnetusti kallista puuhaa ja Sport lanseeraakin tulevalle kaudelle uuden tavan lisätä resurssejaan.

Joukkue pyrkii osallistamaan omat kausikorttilaisensa niin sanotulla Maalibonus-kampanjalla, jossa kannattajat voivat maksaa Sportin runkosarjassa tekemistä maaleista euron tai viiden euron suuruista bonusta 31.joulukuuta 2019 asti.

Kampanjalla pyritään mahdollistamaan joukkueen vahvistaminen kauden aikana.

– Monien lähtiessä mukaan kausikorttilaisten maalibonuskampanjaan, puhutaan merkittävästä lisäpanostuksesta pelaajabudjettiin, tiedotteessa todetaan.

Kaudella 2017-18 Sport teki peräti 115 000 euron tappiot (lue uutinen täältä), joten lisärahalle on varmasti runsaasti käyttöä.

LUE MYÖS: Kova hankinta! IS: Tappara kaappasi toisen liigaseuran tähtimaalivahdin


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.