Mikko Koskisen epävarmuus herättää kysymyksiä – Edmontonin päävalmentajalta painavia sanoja suomalaisesta!

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin ykkösveskari Mikko Koskinen vaihdettiin St Louis Blues-ottelussa pois maaliltaan jo toisessa erässä, kun taakse oli uponnut 20 torjunnan lisäksi kolme kiekkoa.

Sunnuntain Vegas Golden Knights-ottelussa 30-vuotias Koskinen yllätettiin peräti kuudesti.

Viime aikojen otteista huolimatta Oilersin päävalmentaja Ken Hitchcock luottaa edelleen suomalaiseen.

– Hän on se kaveri johon luotamme. Hänellä on ollut todella hienoja esityksiä ja muutamia vaikeampia otteluita. Joka kerta kun hänellä on ollut vaikeaa, on hän palannut entistä parempana. Nyt hänellä on taas mahdollisuus kasvaa ja meillä mahdollisuus kasvaa hänen kanssaan, Hitchcock totesi TSN:lle ja jatkoi:

– Niin moni laukaus meni sisään (St.Louis Blues-kamppailussa), että halusin vain tilkitä vuodon.

Koskinen on torjunut tällä kaudella Oilers-paidassa 47 ottelussa, joissa on napannut kiekot kiinni 90,8-prosenttisesti ja päästänyt keskimäärin 2,89 maalia ottelua kohden.

Hän allekirjoitti tammikuussa edmontonilaisjoukkueen kanssa kolmivuotisen ja 4,5 miljoonan dollarin vuositulot takaavan jatkosopimuksen.

Oilersin kausi on näillä näkymin päättymässä runkosarjaan. Joukkue on NHL:n läntisen konferenssin viimeistä pudotuspelipaikkaa tällä hetkellä pitävää Arizona Coyotesia jo seitsemän pistettä perässä, kun molemmilla on vielä yhdeksän ottelua pelaamatta.