Keskiviikkona KOOVEEn ja TUTOn välillä pelatun Mestis-ottelun lehdistötilaisuus piti sisällään erään todella huikean kohtauksen. Tamperelaisten päävalmentaja Juha Pajuoja piikitteli TUTO-käskijä Miika Elomoa ilmeisen hyvässä hengessä, kun ottelu oli tauonnut turkulaisten 4-5-voittolaukauskisavoittoon.

– Rankkareissa meitä kyllä vietiin aika 100-0. Sen mä tiedän, että Elomo ei ainakaan oo omia kikkojaan tossa opettanut, sillä se ei pystynyt noita tekemään silloin aikoinaan, Pajuoja latasi.

Elomo ei näyttänyt provosoituvan heitosta millään tavalla. Lopuksi Pajuoja kruunasi hauskan hetken toivottaen turkulaisjoukkueelle onnea Mestis-kauden huipennukseen.

Kummatkin luotsit ovat luoneet niin pelaajina kuin penkin takana komeat urat.

Pajuoja pelasi mm. Ilveksessä pääsarjaa 1980-90-luvun taitteessa ja mittavan valmennusuran hän aloitti jo kaudella 1996-97. Hän on valmentanut useita liigajoukkueita.

Elomolla on palkintokaapissa pelaajana mm. kaksi Suomen mestaruutta. Pelaajaurallaan kotimaan lisäksi mm. rapakon takana käynyt TUTO-luotsi aloitti valmentajan hommat kaudella 2012-13.

TUTO kamppailee Mestiksen runkosarjan viimeisellä kierroksella perjantaina puolivälierien kotietupaikasta, runkosarjan jumboksi jäävän KOOVEEn tie vie väistämättä sarjakarsintoihin.