Lukko – JYP: Ratkaisun hetket

Liiga
Lukko – JYP
Tiistai 19.03. klo 18:30

Otetaan kantaa myös tiistain toiseen ratkaisukamppailuun. Lukko ja JYP joutuvat myös selvittelemään välejään vielä kolmannen ottelun verran – vaikka rehellisyyden nimissä veikkailin, että tässä ottelusarjassa ei kolmea ottelua tarvita. Sen verran paljon parempi Lukko oli ensimmäisessä ottelussa Äijänsuolla.

Sunnuntaina oli uusi päivä

Mutta kuinkas sitten kävikään? JYP näytti asiantuntijan viitassa patsastelevalle petsipapalle pitkää nenää. Eetu Laurikaisella oli maalissa pöljä päivä ja mies melkeinpä pelasi nollapelin. JYP on saanut pitkin kautta kuraa päälle liikkuvuuden puutteesta ja kankeudesta, mutta sunnuntaina kotijoukkue oli kiistatta jalalla parempi.

Lukko taas oli sitä, mistä sitä on päässyt aiemminkin syyttämään. Ailahteleva ja vain varjo edellisestä päivästä. Pekka Virralle jäi mietittävää kolmanteen peliin. Miten palauttaa joukkueelle käyttöön ne konstit, joilla ensimmäinen peli voitettiin selkeääkin selkeämmin?

Iso kuva

Näiden kahden pelin perusteella ei ole kuitenkaan syytä muuttaa isoa kuvaa tämän otteluparin joukkueista – Lukkoa on pidettävä edelleen joukkueista perustasoltaan parempana. Tämä siitä huolimatta, että Risto Dufva on tuonut Jypiin paljon hyvää. Voidaan pitää todennäköisempänä, että JYPin kesäloma alkaa tänään.

Vetosuositus

Vedoissa asetutaan siis Lukon puolelle. Koska kyseessä on ratkaisupeli ja tappiolla oleva joukkue tulee käyttämään kaikki oljenkortensa, otetaan vielä hieman lisäpontta vedolle tekemällä se tasoituksellisena. On varmaa, että tappiolla oleva joukkue ottaa kaikki riskit saadakseen puntit vielä tasoihin.

Niinpä vetosuosituksena on Lukko voittaa ottelun -1,5 maalin tasoituksella. Eli vedon menestykseen tarvitaan Lukon kahden maalin voitto. Kerroin tälle on mukava 2,80.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Lukko – JYP ja kohteeseen veto Lukko -1,5 maalia kertoimella 2,80. Jos Lukko voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 280 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy Lukon maalin voittoon, tasapeliin tai JYPin voittoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.