Loistouutisia! Pudotuspelipaikasta kamppailevan NHL-seuran supertähti tekee paluun kaukaloon

© Kuva: Getty Images

NHL:n läntisen konferenssin pudotuspelipaikoista kamppaileva St. Louis Blues saa ensi yönä kokoonpanoonsa todella kaivatun vahvistuksen, kun joukkueen supertähti Vladimir Tarasenko palaa kokoonpanoon ottelussa Edmonton Oilersia vastaan. Seura ilmoitti asiasta kotisivuillaan.

Viisi ottelua ylävartalovamman vuoksi huilannut venäläislaitahyökkääjä on kantanut varsinkin loppukaudella valtavaa vastuuta joukkueensa maalinteosta. Tukkoisen alkukauden pelannut 27-vuotias on iskenyt tällä kaudella pelaamissaan 66 ottelussa 28 maalia ja antanut päälle 30 maaliin johtanutta syöttöä.

Blues on tällä hetkellä viisi pistettä viimeistä pudotuspelipaikkaa kärkkyvän Minnesota Wildin edellä, joskin viime aikojen otteet antavat syytä huoleen. Ilman Tarasenkoa joukkue voitti vain yhden pelaamistaan viidestä ottelusta.