Liigan yllättäjälle huippu-uutinen – aiemmin kevättalvella loukkaantunut nuorten maailmanmestari vihdoin takaisin askissa

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigassa torstaina runkosarjan viidennestä sijasta vääntävä HPK saa maalilleen kaivatun tähden. Tammikuussa 2016 nuorten maailmanmestaruutta juhlinut Emil Larmi torjuu runkosarjan päätöspelissä Tapparaa vastaan.

Jotain Larmin tasosta kertoo se, että Kerho on päästänyt ennen päätöskierrosta toiseksi vähiten (146) maaleja. Vain Kärpät (97) on selvinnyt vähemmällä. Veskari on pysäytellyt pikkumustia tällä kaudella 90,87 prosentin varmuudella.

Kun Larmi on ollut sivussa, on Kerhon tolppien välissä seisonut joko kakkosvahti Antti Karjalainen (89,47) tai RoKista lainalla piipahtanut Rasmus Reijola (85,71).

HPK:n ykkösvahti on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista turhan paljon, ja hän on pelannut verrattain vähän, vain 35 ottelussa. Määrä kuulostaa pieneltä siihen nähden, miten ylivertainen ykkösveskari hän on.

Lahtelaislähtöinen torjuja seisoi tolppien välissä edellisen kerran kuukausi sitten 16. helmikuuta.

Liigan runkosarjan päätöskierros alkaa tuttuun tapaan kello 18.30. SuomiKiekko on seuraamassa Lahdessa Pelicans-Sport-peliä.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:
Tiedätkö, kuka on ainoa liigapelaaja, joka on osunut jokaisen vastustajan verkkoon tällä kaudella?


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.