Tiedätkö, kuka on ainoa liigapelaaja, joka on osunut jokaisen vastustajan verkkoon tällä kaudella?

© Kuva: Ilari Isotalo
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Liigan runkosarjan päätöskierroksella riittää vielä torstaina panoksia. Kaikki suorat puolivälieräpaikat eivät suinkaan ole vielä kiveen hakattuja, ja lisäksi Sport yrittää kammeta Lahdessa viimeiselle jatkopaikalle.

Kova on taisto myös pistepörssin voitosta. Lähtökohtaisesti siitä vääntävät 55 pinnan Ville Leskinen (Kärpät) ja Malte Strömwall (KooKoo).

Näistä etenkin jälkimmäisen panos on ollut tällä kaudella hurjan kova siihen nähden, ettei KooKoo todellakaan kuulu sarjan kärkijoukkueisiin. Sen kausi päättyy torstaina runkosarjaan.

Ruotsalaisen liekehdintää kuvaa hyvin se, että Strömwall on ainoa pelaaja koko sarjassa, joka on osunut joka ikisen vastustajan reppuun tällä kaudella. Kouvolalaisten tähti on mättänyt 28 maalia ja saalistanut lisäksi 27 syöttöpinnaa.

Ilveksen Arttu Ruotsalainen ja Eemeli Suomi ovat osuneet 13 eri vastustajaa vastaan ja Leskinen sekä HIFK:n Erik Thorell 12 eri vihollisen verkkoon.

Runkosarjan päätöskierros alkaa tuttuun tapaan kello 18.30. SuomiKiekko on Lahdessa paikan päällä seuraamassa Sportin taistelua viimeisestä pudotuspelipaikasta.


Toimi nyt – aivan hullut jättikertoimet matsiin Hurricanes vs Bruins!

1. Avaa pelitili Betsafalle ja talleta.
2. Aseta vähintään 1€ veto Carolina Hurricanesille tai Boston Bruinsille. Saat vedollesi kertoimen 50,00.
3. Jos vetosi osuu, saat 1€ panoksella 50€ voiton.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!