Itsetyydytysele kostautui taas – liigahyökkääjälle pelikieltoa ja kausi pakettiin

© Kuva: Ilari Isotalo

Jukurien hyökkääjä Vadim Pereskokovin kausi on ohi. Liigan kurinpitodelegaatio määräsi venäläiselle yhden ottelun pelikiellon tiistain Lukko–Jukurit-ottelussa tapahtuneesta epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Kurinpitopäätös julkaistaan kokonaisuudessaan myöhemmin Liigan sivuilla.

Pereskokov teki edustamansa joukkueen Lukko-pelissä itsetyydytykseen viittavaan eleen. Näet sen tästä tai alhaalta.

Taiturimainen hyökkääjä iski tällä kaudella 45 ottelussa oikein hyvät tehot 14+11=25.

Mikkeliläisten osalta kausi päättyy torstaina KooKoota vastaan. Myös illan vierasjoukkuen pelaaja on ollut kuluvalla sesongilla ”itsetyydytyselekohun” keskellä. Malte Strömwallin tapauksesta voit lukea esimerkiksi täältä.

Illan liigakierros alkaa kello 18.30.