LeKi pelaa Mestis-historiansa parasta kautta. Joukkue sijoittui ennätyksellisesti runkosarjassa toiseksi. Kaukalon ulkopuolella menestys on ollut heikompaa. Seura on isoissa rahavaikeuksissa.

Runkosarjan loppupuolella maksurästit olivat saavuttaneet sen pisteen, että bussia vieraspelimatkalle ei koskaan saapunutkaan jäähallin pihaan, kertoo Ilta-Sanomat. Lopulta asia saatiin sovittua ja kyyti järjestettyä, kun joukkueen kapteeni Sami Laakso uhrautui ja maksoi velanlyhennyserän omasta kukkarostaan. Loppujen lopuksi seura hyvitti kustannukset Laaksolle. Myöhemmin seura hyvitti kustannukset Laaksolle.

LeKi pelaa parhaillaan pudotuspelisarjaa Rovaniemen Kiekkoa vastaan. Pitkät välimatkat rasittavat seuran taloutta entisestään. Menestys ei tuo juurikaan lisää kilisevää kassaan. Tulevaisuudessa meno ei voi jatkua samanlaisena.

– Sanotaanko näin, että jos emme saa rahoituskuviota onnistumaan ja sitä kautta vanhoja läskejä pois, niin emme me kyllä tällä tavalla räpiköimällä aio jatkaa eteenpäin. Sitten teemme isoja muutoksia. Kassa pitää saada kuntoon, LeKin hallituksen puheenjohtaja Jukka Laakso kommentoi Ilta-Sanomien haastattelussa.