Ilves – SaiPa: tarkka peli jatkuu

Liiga
Ilves – SaiPa
Tiistai 19.03 klo 18:30

Tiistaina pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella pelataan elämän ja kuoleman ottelut. Hakametsässä Ilves ja Saipa tahkoavat kolmannen pelin neljän päivän sisällä. Molemmat tähänastiset pelit on ratkottu vasta jatkoajalla ja otteluparin voi sanoa olevan todella tasainen.

Huomoita otteluparista

Molemmat tähänastiset pelit ovat ovat päättyneet underiin varsinaisella peliajalla. Tähän on monta osasyytä – maalivahtipeli toimii molemmilla joukkueilla, laadukkaita laukaisupaikkoja ei ole annettu liikaa vastustajalle, eikä ylivoimapelikään ole ollut tehokasta.

Joukkueiden ylivoimapeliä voi kommentoida sen verran, että Lappeenrannassa Ilves sai parikin yv-maalia, mutta isossa kuvassa Ilveksen ylivoima on ollut jo pidemmän aikaa melkoisen nihkeää. Sitä ei yhden pelin onnistumiset muuta mihinkään.

Homman juoni ratkaisupelissä

Kolmanteen peliin laitetaan kaikki, sillä kauden ei haluta loppuvan vielä maaliskuun puolessa välissä. Voisi kuvitella, että pelin alkupuoli edetään tarkkaillen vastustajaa, etsien virheitä ja tilaisuuksia iskeä. Moni katsoja joutuu Hakametsässä pidättelemään hengitystään.

Virheitä varmasti vältetään viimeiseen asti, eikä odotettavissa ole todellakaan mikään hurlumhei-matsi. Marginaalit ovat todella pieniä ja otteluparin varsinaisesta voittajasta ei uskalla edes heittää puolivillaisia arvailuja. Ottelun vetosuositus kaivetaankin maaliluvuista, joiden ei uskota nousevan tässäkään ottelussa turhan korkealle

Vetosuositus

Kuten yllä todettiin, aikaisemmat pelit eivät ole olleet maalirikkaita, eikä sitä voi odottaa kolmannestakaan pelistä. Vetomarkkinoilla totals-raja onkin asetettu 4,5 -tasolle. Tämä on melko lailla oikein, mutta tälläkin rajalla underia voi pitää suosikkina, koska peli voi pahimmillaan mennä kyttäilyksi. Nostetaan vetosuositukseksi Ottelussa tehdään alle 4,5 maalia (60 min) kertoimella 1,94.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ilves – SaiPa ja kohteeseen veto Ottelussa alle 4,5 maalia (60 min) kertoimella 1,94. Jos ottelussa tehdään enintään neljä maalia varsinaisella peliajalla, saat 194 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun varsinaisella peliajalla  tehdään vähintään viisi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.