Liiga
Ilves – Kärpät
Keskiviikko 27.03. klo 18:30

Ilves ja Kärpät pelaavat keskiviikkona jo neljännen puolivälieräottelunsa. Ilves on jättänyt kolmessa ensimmäisessä ottelussa kaiken kentälle, mutta niin vaan on puolen Suomen joukkue kairannut voiton jokaisessa ottelussa. Urakka ei välttämättä helpotu, sillä Ilveksen kokonaisrasitus viimeiseltä 1,5 viikolta alkaa olla todella kova.

Ilves – hyvällä meiningillä eteenpäin

Ilves on kokonaisuudessaan pelannut hyvät pudotuspelit, vaikka voittoja ei Kärpistä ole tullutkaan. Rehellisyyden nimissä moni odotti oululaisten kävelevän tupsukorvien yli tuosta vaan, mutta niin ei käynytkään. Ilves on taistellut kiitettävällä sykkeellä ja varsinkin Raksilassa pelatut ottelut ovat olleet todella tiukkoja kiekkonäytelmiä.

Ilves-käskijä Karri Kivi on saanut taiteilla joukkueensa hurjan kokonaiskuorman kanssa – puoleentoista viikkoon keskiviikon ottelu on jo seitsemäs matsi. Lisäksi Samuli Vainionpään pelikielto sekä sairastelut ovat rokottaneet joukkuetta – mm. huipputärkeä Eemeli Suomi on ollut poissa eikä treenannut tiistaina.

Tällä taustalla Ilveksen kokonaispanosta on pidettävä vähintään tyydyttävänä. Fysiikan rajat voivat kyllä tulla vastaan, sillä joukkue on käynyt uskomattoman prässin läpi.

Kärpät – suursuosikki maljan nostajaksi?

Kärpät on siis osoittanut sarjassa tavallisen kuolevaisen merkkejä ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten joukkueen kevät tästä jatkuu – sillä kaikella todennäköisyydellä Mikko Mannerin nippu ei enää hukkaa 3-0 johtoaan. Myös Kärpät on saanut osansa kurinpidosta – Oskar Osala kärsii pekkaa laitataklauksestaan ja myös Jussi Jokisen jalkapyyhkäisy Arttu Ruotsalaiselle meni kurinpitokäsittelyyn.

Jos Jokinen saa pelikieltoa, Kärpiltä puuttuu hyökkäysosastosta jo paljon tehoja, sillä Mika Pyöräläkin on ollut jo jonkin aikaa pois. Veini Vehviläinen on ollut maalissa hyvä – kuten myös Ilveksen virkaveli Lukas Dostal. Maaliodotusarvo ei ole siis korkeimmillaan.

Vetosuositus

Maaliodotusarvo on siis hyvin matala tässä pelissä. Kokonaisrasitus, molempien joukkueiden kokoonpanotiedot ja maalivahtien hyvä vire saavatkin vetosuosituksen kääntymään vähämaalisuuden puoleen. Suosituksena on siis alle 4,5 maalia kertoimella 1,91.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ilves – Kärpät ja kohteeseen veto Alle 4,5 maalia (60min) kertoimella 1,91. Jos ottelussa tehdään varsinaisella peliajalla enintään neljä maalia, saat 191 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään viisi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).