Erikoinen sääntö poiki rankkarin – Juhamatti Aaltonen kuritti vanhaa seuraansa

© Kuva: Getty Images

Eilen HIFK:n ja Pelicansin välisessä ottelussa kovat panokset. Joukkueet olivat ennen ottelua tasapisteissä sarjataulukossa, ja kilpailivat keskenään runkosarjan neljännestä sijasta ja kotiedusta pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle.

Kolmannessa erässä ottelu kääntyi  Pelicansille. Viimeinen naula arkkuun oli, kun Pelicansille tuomittiin rankkari varsin erikoisin perustein. HIFK:n Juhani Tyrväinen pelasi keskialueella kiekkoa rikkinäisellä mailalla ja mailan palasia lensi kiekon tielle. Tilanteesta ei tuomittu jäähyä vaan rankkari Pelicansille.

Pelicans asetti Juhamatti Aaltosen ampumaan. Juonikas hyökkääjä laukoi pelivälineen viileästi sisään Atte Engrenin längeistä ja iski joukkueensa illan kuudennen osuman.