Yllättävä siirtopommi vireillä: Eeli Tolvasta kaavaillaan osaksi todelliseen megakauppaan NHL:ssä!

© Kuva: Getty Images

Edis Tatli vs Teófimo López

Sijoita 1€ panoksella Tatliin – tienaa 50 euroa!

On taas se aika vuodesta, kun NHL:n parhaat seurat etsivät vahvistuksia kevään haastaviin pudotuspeleihin.

Läntisen konferenssin kärjessä viilettävä Nashville Predators ei ole tekemässä poikkeusta tässä asiassa, sillä Sportsnet uutisoi seuran GM:n David Poilen etsivän kovaa nimeä joukkoonsa.

– Tiedämme, että moni läntisen konferenssin joukkue etsii A-luokan vahvistusta vaihtokaupan avulla. Nashville ja Winnipeg ovat eturintamassa tässä. Keskustelimme viime viikolla siitä, että kummankin joukkueen ensimmäisen kierroksen varaus olisi pelissä, mutta esimerkiksi Artemi Panarinin tai Mark Stonen hommaaminen vaatisi kauppaan mukaan ylimääräisen pelaajalupauksen, toimittaja Nick Kypreos mainitsi Sportsnetin Headlines-osiossa.

Kypreosin mukaan Poile olisi valmis jopa luopumaan tärkeistä tulevaisuuden palasistaan, jotta Predatorsin unelma ensimmäisestä Stanley Cupista toteutuisi.

– Predatorsin ensimmäisellä kierroksella (2017) varaamaa Eeli Tolvasta pidettiin viime vuonna vielä koskemattomana, mutta nyt aivan yhtäkkiä hänen nimensä on noussut puheeksi juuri tuon tyyliseen vaihtokauppaan, Kypreos sanoi.

Tolvasen kausi on ollut odotuksiin nähden pienoinen pettymys, sillä 19-vuotias huippulupaus on joutunut pelaamaan lähes koko sesongin AHL:n puolella. Tolvasella on ”rautaliigassa” 34 otteluun kasassa tehot 8+10=18.

Kärpät – Red Bull Salzburg

Katso matsi ilmaiseksi ja lyö otteluun riskitön veto!