Winnipeg Jets oli pitkään Ottawa Senatorsin keskushyökkääjä Matt Duchenen perässä. Seura jäi yrittämisestä huolimatta tyhjin käsin, kun Columbus Blue Jacketin GM Jarmo Kekäläinen nappasi Duchenen riveihinsä.

Winnipegin tarve vahvistukselle ei ole kadonnut mihinkään. Sentterimarkkinat ovat vain erittäin kuivat. Duchene oli selvä ykkösnimi.

Seuraava vaihtoehto olisi New York Rangersin keskushyökkääjä Kevin Hayes. Hänestä vain pyydetään huhujen mukaan hirmuista ylihintaa.

Tällä kaudella Hayes on tehnyt 51 ottelussa tehot 14+28=42. 196-senttinen hyökkääjä toisi kakkosketjuun myös fyysistä osaamista ja passien sijaan auttaisi Patrik Lainetta kaivamalla irtokiekkoja. Ei olisi mikään ihme, jos Winnipeg epätoivossaan nappaisi Hayesin kovaankin ylihintaan.

LUE MYÖS: Hurja huhu pyörii NHL:ssä: Rasmus Ristolainen suurimman mestarisuosikin riveihin?

LUE MYÖS: NHL-maskotti varasti show’n juoksentelemalla ilkosillaan turvamiehiä pakoon – katso hauska tapahtumasarja