Vaihtuuko maisema? Liigan tähtihyökkääjä herättää kiinnostusta SHL:ssä

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigan siirtoikkuna sulkeutuu perjantaina 15. helmikuuta, joten tällä viikolla voidaan nähdä vielä muutamia isoja siirtoja.

Yksi näistä on mahdollisesti KooKoo-hyökkääjä Malte Strömwall, jonka nimi on pyörinyt jo pitkään siirtohuhuissa. Ruotsalaislähteiden mukaan SHL-seurat ovat käyneet tarkkailemassa Strömwallia Suomessa, mutta vielä toistaiseksi tuloksetta.

– Tällä hetkellä KooKoo ei ole myymässä yhtäkään pelaajaansa, Strömwallin agentti Patrik Aronsson kertoi viime viikolla Expressenille.

Vaikka kouvolalaisten pelaajat eivät olleet viime viikolla myynnissä, voi tilanne muuttua vielä nopeallakin aikataululla, sillä pudotuspeliviiva on karannut nyt jo 12 pisteen päähän. Myös Strömwallin sopimus on päättymässä kuluvaan kauteen, eikä pelaajan uskota jatkavan uraansa enää ensi kaudella Kouvolassa.