Kuten kotimaista kiekkoa seuraava kansa tietää, on Kärpät Tapparan kanssa Liigan dynastian lähimenneisyydessä mestaruuksiensa myötä. Tälläkin kaudella oululaisjoukkue jyrää vahvasti, kun se esimerkiksi lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana.

Jos on nuorten sarjoja tuijottaminen, niin myös tulevaisuus on taattu Kärpissä. Esimerkiksi joukkueen C-nuoret pelasivat viikonloppuna kaksi peliä maagisella maalierolla 21-5.

Kärkijoukkue tuhosi lauantaina kotonaan Tapparan numeroin 13-4 ja seuraavana päivänä Jokipojat Joensuussa yhtä tyylikkäästi 8-1. Ottelu kirvesrintoja vastaan oli Kärpille jo toinen peräkkäinen, jossa se rikkoi kymmenen maalin rajapyykin. Kärpät ei ole jäänyt SM-sarjassa kertaakaan pisteittä.

Vahvaa tekeminen on myös muissa sarjoissa. Vanhemmat juniorit dominoivat B-nuorten SM-sarjan kärjessä 23 pisteen erolla seuraavaan. Nuorten SM-liigan ykköspaikalla Kärpät keikkuu yhdeksän pinnan turvin.

Tulokset osoittavat sen, että tulevaisuus näyttää todella lupaavalta Oulussa. Ei peräti neljä eri joukkuetta samasta seurasta johda sarjojaan tässä vaiheessa kautta tuurilla.

LUE KÄRPISTÄ MYÖS:
Oho! Kärppien faniryhmältä raju avautuminen seurajohdolle – ”Jättänyt huomioimatta kannattajien tahtotilan kohta 10 vuotta”