Täydellinen pohjanoteeraus: Hyökkääjä veskarina, kiekko omasta päästä sisään ja Jokereilta jäätävä selkäsauna

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien puolivälierästä!

Jokerit kohtasi keskiviikkona KHL:n runkosarjan toiseksi viimeisessä pelissään Slovan Bratislavan, joka saapui Helsinkiin läpsyttelemään ilman minkäänlaisia panoksia. Slovakialaispoppoo oli kerännyt tällä kaudella vain 33 pinnaa, eikä tuo määrä kasvanut Helsingissäkään.

Puhtaasti pisteiden ja kenties pelillistenkin otteiden perusteella sarjan huonoin joukkue otti Jokereilta kuokkaan numeroin 1-7. Kaikkein kummallisimmat faktat koskivat vieraiden maalivahtiosastoa.

Seuraavat seikat kuulostavat oudoilta siinä mielessä, että eri jääkiekkosarjat huipentava pudotuspelikevät on vasta alkamassa – tai no, keillä on ja keillä ei.

Ensinkään Slovanille ei oltu merkattu pöytäkirjaan lainkaan toista veskaria, kun Michal Vojvodan nimi komeili siinä yksin. Syy tähän oli se, että kokeneella Jakub Stepanekilla meni vati pahemman kerran nurin aiemmin ennen Helsingin visiittiä.

Hän ajautui sanaharkkaan erotuomarin kanssa ja turhautunut maalivahti viskaisi lopuksi omalla mailallaan jäässä olleen mailan tuomaria jalkoihin. KHL tuomitsi Stepanekille tempusta viiden ottelun pelikiellon.

Sen takia kaikkien yllätykseksi kakkosveskan virkaa hoiti hyökkääjä Casey Bailey. Hän on pelannut tällä kaudella omalla paikallaan 44 ottelua tehoin 1+4=5. Jenkki on luutinut myös NHL:ssä 13 ottelussa.

Jos ei ollut kummoinen Slovanin panos, niin samaa voi sanoa myös Vojvodasta. Hän lahjoitti Jokerien kovaotteiselle pakki Oliver Lauridsenille (kuvassa) kauden toisen maalin imuroituaan kaukalon toisesta päästä tulleen laukauksen sisään.

Ei mennyt ihan putkeen, joku mahtaisi sanoa.

Jokerit huipentaa urakkansa runkosarjassa perjantaina Dinamo Minskiä vastaan, Slovanin kausi päättyy HK Sotshin vieraana.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Leijonien puolivälierästä!