Liiga tiedotti nettisivuillaan, että sarjan kurinpitodelegaatio on määrännyt TPS:n Lauri Pajuniemen väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Pajuniemelle tuomittiin perjantain Tappara-ottelussa 2+10 minuutin rangaistus laitataklauksesta.

Tällä kaudella edustamansa joukkueen vakiorosteriin murtautunut ja tehot 5+8=13 iskenyt 19-vuotias hyökkääjä taklasi Tapparan Elias Fälthiä päätöserässä selkäpuolelta ja aiheutti taklauksellaan ruotsalaisen kaatumisen laitaan.

Näet tilanteen tästä tai alhaalta.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio määräsi TPS:n Lauri Pajuniemen väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Pajuniemelle tuomittiin perjantain #Tappara#HCTPS-ottelussa 2+10 minuutin rangaistus laitataklauksesta.

Lue kurinpitopäätös 👉 bit.ly/2DUeqvN

Vaikka Pajuniemen kohtalo olikin pieni ikävä seikka, oli Tappara-peli TPS:lle juhlaa. Se nousi kahden maalin takaa rinnalle ja ohi 2-3-vierasvoittoon.

Sivuilla kerrotaan, että Pajuniemi on pelikiellossa ainakin tänään lauantaina pelattavassa Lukko-ottelussa. Tuo matsi alkaa kello 18.30, ja muut kuusi peliä starttaavat kello 17.