Pelasiko NHL-voimahyökkääjä jo viimeisen ottelunsa seurassa? ”Tämä on ollut kotini”

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyersin pitkäaikainen luottohyökkääjä Wayne Simmonds on pyörinyt jo useamman viikon NHL:n siirtohuhuissa, eivätkä huhut ota laantuakseen NHL:n siirtotakarajan umpeutuessa maanantai-iltana Suomen aikaa.

6-vuotisen sopimuksensa viimeistä kautta pelaava 30-vuotias voimahyökkääjä saattoi pelata viimeisen ottelunsa Flyers-nutussa viime yönä joukkueen kaadettua Pittsburgh Penguinsin ulkoilmaottelussa jatkoajan jälkeen lukemin 4-3.

Tällä kaudella tehot 16+11=27 iskenyt kovaotteinen hyökkääjä myöntää mahdollisen siirron kolkuttelevan pelaajan takaraivossa. Mies myöntääkin pelanneensa kenties viimeisen pelinsä joukkueessa.

– Se on mahdollista. En tiedä mitä on meneillään. Haluaisin jatkaa täällä, mutta päätös ei ole minun käsissäni, Simmonds toteaa NBC:n haastattelussa.

– Tämä on ollut kotini. Voin sanoa antaneeni kaikkeni joukkueelle kahdeksan viimeisen kauden aikana.

Muutokset ovat kuuluneet Simmondsin elämään viime aikoina myös kaukalon ulkopuolella miehen odottaessa esikoistaan yhdessä vaimonsa kanssa.

– Meidän pitää miettiä tarkkaan, mitä haluamme tehdä kuluvan kauden jälkeen ja mihin haluamme viedä lapsemme. Elämässäni on tällä hetkellä paljon muutakin kuin pelkkä jääkiekko, Torontossa kesät viettävä hyökkääjä selvittää.

– Mutta olen onnellinen. Olen iloinen siitä mitä olen tehnyt tälle kaupungille, mies päättää.

Flyers on tällä hetkellä seitsemän pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta NHL:n itäisessä konferenssissa. Simmonds ei ole yrityksistä huolimatta päässyt yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta joukkueensa kanssa.

LUE MYÖS:

Columbuksen Jarmo Kekäläinen hurjana NHL:n siirtomarkkinoilla: nappasi toisenkin Ottawan hyökkääjätähden!

Siirtouutiset NHL:ssä jatkuvat: New York Rangersin tähtilaitahyökkääjä siirtyy Dallas Starsiin!

Florida Panthers kiinnitti nuoren hyökkääjätähtensä pitkään jatkosopimukseen – hinta hämmentää