Siirtouutiset NHL:ssä jatkuvat: New York Rangersin tähtilaitahyökkääjä siirtyy Dallas Starsiin!

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakarajan pelaajamarkkinat käyvät juuri nyt tulikuumina.

Tuoreimman treidin täräyttivät New York Rangers sekä Dallas Stars, joka hankki maalintekovoimaa nappaamalla riveihinsä Rangersin norjalaislaitahyökkääjä Mats Zuccarellon. Vaihdossa Rangers saa 2. kierroksen varausoikeuden tulevalle kesälle sekä 3. kierroksen varausoikeuden kesälle 2020.

Zuccarellon solmiessa jatkosopimuksen Starsin kanssa 3. kierroksen varausoikeus muuttuu 1. kierroksen vuoroksi. Mikäli Stars taas etenee kuluvalla kaudella kolmannelle pudotuspelikierrokselle ja Zuccarello pelaa vähintään puolet joukkueen peleistä, vaihtuu 2. kierroksen varausvuoro 1. kierroksen varausoikeudeksi.

Rangers maksaa puolestaan 30 prosenttia Zuccarellon 4,5 miljoonan taalan kausipalkasta loppukauden osalta. 31-vuotiaasta yhdeksän NHL-kauden veteraanista tulee vapaa agentti kesällä, mikäli mies ei sitten solmi tuota ennen jatkosopimusta Starsin kanssa.

Tällä kaudella 46 ottelussa tehot 11+26=37 iskenyt nopeajalkainen norjalaishyökkääjä tuo vahvistusta ennen kaikkea Starsin hyökkäyssektorille, joka on onnistunut iskemään vain 2,51 maalia ottelua kohti tämän kauden aikana. Lukema on koko NHL:n kolmanneksi heikoin.

LUE MYÖS: Columbuksen Jarmo Kekäläinen hurjana NHL:n siirtomarkkinoilla: nappasi toisenkin Ottawan hyökkääjätähden!