Patrik Laineen kuiva kausi päättyi tyylillä – iski toisen maalin heti perään

© Kuva: Getty Images
Suomi voittaa Ruotsin - lunasta jättikerroin 30,00

Aiemmin viime yönä Patrik Laine päätti 15 ottelun maalittoman putkensa Vegas Golden Knightsia vastaan. Gorilla lähti tyylikkäästi selästä ylivoimalla, kun suomalaispyssy iski kiekon pienestä kulmasta maaliin. Voit katsoa osuman tästä.

Seuraavaa maalia ei tarvinnut odottaa kauaa. Laine heilutti maaliverkkoja taas kolmannessa erässä. Maali syntyi samalta paikalta kuin ensimmäinen ja erinomaisella laukauksella. Syötön tarjoili jälleen Blake Wheeler.

Winnipeg Jets voitti ottelun Vegasia vastaan lukemin 6-3. Laineella on tältä kaudelta nyt kasassa tehot 27+12=39.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Suomi voittaa Ruotsin - lunasta jättikerroin 30,00