Ohhoh! Pelicansin tehohyökkääjä täräyttämässä piste-ennätyksensä – menossa 15.Liiga-kausi

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicans-hyökkääjä Jesse Saarinen pelaa muun lahtelaisryhmän tapaan mahtavaa kautta.

33-vuotias ja peräti 665 Liiga-ottelua urallaan pelannut Saarinen on nakutellut tällä kaudella jo 43 (12+31) tehopistettä. Merkille pantavaa asiassa on seikka, että seuraavalla pisteellään kokenut laituri kirjaa uuden piste-ennätyksensä – 15.Liiga-kaudellaan.

Menneellä viikolla kolmessa ottelussa hienot tehot 3+3 summanneen Saarisen viime aikojen huippuvire huomioitiin myös Liigan toimesta.

– Loistavassa kunnossa oleva kokenut kiekkoilija pelaa erinomaista kautta. Alati vaarallinen hyökkäysalueella. Pystyy rakentamaan sekä ratkomaan tilanteita yllätyksellisesti. Erittäin vaarallinen palanen Pelicansin toisessa erinomaisessa ylivoimakentällisessä, Liigan virallisilla nettisivuilla todetaan.

Saarinen valittiin Liigan Viikon tulikuumimmat pelaajat-listan kärkikolmikkoon.