Edmonton Oilersilla alkaa kohta tulla vastaan päätös, haluavatko he odottaa Jesse Puljujärven kehittymistä merkittäväksi pelaajaksi vai kaupata hänet pois edes jonkinlaisen vastikkeen toivossa.

TSN:n toimittaja Darren Dreger on ymmärtänyt, että Puljujärvi herättää kiinnostusta ympäri NHL:ää, mutta Oilers ei ole halukas päästämään vuoden 2016 ensimmäisen kierroksen nelosvarausta ilmaiseksi pois.

– Puljujärveä kohtaan on kiinnostusta NHL:ssä, mutta olen ymmärtänyt, että Oilers vain haluaa liikaa hänestä – heidän vaatimus on aivan liian korkea. En edes tiedä tarkalleen mikä vaatimus on, mutta arvelisin sen olevan huippulupaus tai ensimmäisen kierroksen varausvuoro, Dreger mainitsi TSN Edmonton 1260 -radiokanavalla.

Puljujärvi on jäänyt NHL:ssä viime aikoina hyvin pienille peliajoille, eikä 20-vuotiaan suomalaisen peliotteet ole olleet mitenkään mairittelevia. Yhtenä vaihtoehtona on myös pidetty AHL-komennusta.

– Minusta tuntuu siltä, että Puljujärvellä ei ole yhtään kiinnostusta matkata Bakersfield Condorsiin pelaamaan AHL:ää. Hänellä ei kuitenkaan ole sananvaltaa, jos Oilers haluaa ottaa tiukan linjan. Mielestäni nyt on kuitenkin Oilersin aika etsiä totisia vaihtoehtoja kaupalle, sisäpiiritoimittaja jatkoi.

LUE MYÖS: Outoa kohtelua: Jesse Puljujärven kohdalla nousi merkittävä kysymys ilmoille – ”En ymmärrä, miksi Oilers ei haluaisi sitä”