NHL-tähtihyökkääjältä selkeä kannanotto ympärillä velloviin siirtohuhuihin: ”Haluan pudotuspeleihin”

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wild taistelee parhaillaan NHL:n läntisen konferenssin viimeisistä pudotuspelipaikoista melkoisen huhumyllyn keskellä.

The Athletic uutisoi seuran omistajan antaneen jo GM Paul Fentonille luvan hieroa kauppaa käytännössä katsoen kaikista kokeneemmista pelaajistaan, mikä onkin kuumentanut seuran ympärillä vellovat siirtohuhut täysin uudelle tasolle.

Yksi eniten kiinnostusta Wildin nykyjoukkueessa herättävistä pelaajista on 34-vuotias keskushyökkääjä Eric Staal, joka toisi joukkueeseen kuin joukkueeseen hyökkäyspään tulivoimaa sekä kokemusta Stanley Cupin voittamisesta.

Miehellä on sopimuksessaan siirrot osittain estävä pykälä, mikä kieltää hyökkääjän kauppaamisen kymmeneen tämän itse määrittelemään seuraan.

Itse pelaaja ei kuitenkaan taida olla järin innostunut kauppaamisestaan toisaalle. Staal antoikin seuran sisäpiiritoimittaja Michael Russolle paljon puhuvan vastauksen siirtohuhuihin liittyen.

– Näen asian niin, että olemme pudotuspelipaikoilla ja suunnitelmani on myös päästä pudotuspeleihin – täällä. Tavoitteeni on jäädä tänne mieluummin kuin lähteä toisaalle ja auttaa joukkueemme mukaan pudotuspeleihin, Staal kuittaa halunsa pelaajakauppoihin siirtotakarajalla.

Tällä kaudella 57 ottelua tehoin 17+20=37 pelannut kanadalainen on yksi NHL:n siirtotakarajan tavoitelluimpia pelaajia, sillä kokenut ja viimeistä sopimuskauttaan pelaava veteraani tulisi vuokramiestä metsästäville haastaja-tason seuroille huomattavasti vaikkapa Matt Duchenea tai Artemi Panarinia edullisemmaksi.

LUE MYÖS: Mikael Granlundin siirto entistä lähempänä? Minnesota-omistajalta paljon puhuva signaali!