Kun läntisessä konferenssissa jatkopaikoista vääntävä Minnesota Wild johti New Jersey Devilsiä kotipelissään sen puolessa välissä numeroin 4-1, näytti kaikki hyvältä. Mikael Granlund ja kumppanit olivat ottamassa oletetut kaksi pinnaa itäisessä konferenssissa viimeistä edellisenä keikkuvalta Devilsiltä.

Ennakko-odotukset kuitenkin romuttuivat totaalisesti, kun Wild suli. Ja suli. Ja suli. New Jersey nousi päätöserässä tasoihin ja kuittasi jatkoajalla kaksi pinnaa 5-4-jatkoaikavoitolla.

Jotain Wildin nolosta ja yllättävästä sulamisesta kertoo fanien reaktio: Tappio meni täysin tunteisiin yleisöllä, joka buuasi Minnesotan pelaajat pois kaukalosta.

Michael Russo

@RussoHockey
Fans don't seem to like the point....Smattering of boos

Pettynyt oli myös Granlund. Ykkössentteri sivalsi tappiopelissä tehot 1+1.

– Meidän on löydettävä tapa voittaa jääkiekkopelejä. Näin se joskus menee. Käynnissä on todellinen taistelu juuri nyt. Mutta kuten sanoin, emme voi jäädä tuleen makaamaan ja itkeä.

Michael Russo

@RussoHockey
Granlund: "We can’t sit here and just feel sorry for ourselves. We have to find a way to win a hockey game. That’s how it is sometimes. It’s a real battle right now. But like I said, we can’t sit here and cry about that."

Wild-hyökkääjä oli ottelun ainoa suomalainen, sillä hänen joukkuekaveri Mikko Koivu ja New Jerseyn Sami Vatanen olivat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Ottelun maalikoosteen ja tilastot näet täältä. Buuauksista kirjoitti Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Totuus tiskiin? Toimittajalta tyly näkemys Jesse Puljujärven nykytasosta

Siirto varmistui! Edmonton kauppasi Mikko Koskisen kanssa peliajasta kamppailleen Cam Talbotin

NHL-joukkue osui kultasuoneen – tähtivaraus hätyyttelee jopa venäläislegendan ennätystä