Liigassa vakavan näköisesti loukkaantuneen pelaajan tilasta uutta tietoa – ”Harmillinen tilanne”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa pudotuspelipaikoista edelleen vääntävä Vaasan Sport tiedottaa nettisivuillaan Aleksi Ainalin tilanteesta. Tämän kauden 45 ottelussa hyvät tehot 15+16=31 silvaltanut hyökkääjä ei muista törmäyksestään Arttu Ruotsalaisen kanssa juurikaan.

– Videolta olen sen katsonut. Harmillinen tilanne, jollaisia joskus sattuu. Videolta näkyi myös, että ”Tuhma” (Olavi Vauhkonen) oli nopeasti tilanteen tasalla, töötin jälkeen naama veressä ollut Ainali kertaa.

Toinen Ainalia auttanut pelaaja oli tupsukorviin taannoin siirtynyt Niko Peltola. Hänen juuri törmäyksen jälkeen tapahtunut reaktio oli ihailtavan spontaani ja inhimillinen. Apua Sport-pelaaja on saanut myös TAYSissa.

– Pääsin aika nopeasti Tampereen yliopistolliseen sairaalaan ja täällä on kaikki hoidettu todella hienosti. Tilanteeseen nähden vointi on ihan hyvä ja pääsen kotiin loppuviikosta.

Alle 18-vuotiaiden MM-pronssimitalisti pelaa Suomessa miesten sarjoissa kolmatta kauttaan. Hän palasi kotimaahan kesken kauden 2016-17 NCAA-joukkue University of Alaska-Anchoragesta.

Liigakausi jatkuu perjantaina.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:
Liigavahti kehitteli bussimatkalla melkoisen puujalan – pisti vitsin heti jakoon

Liigaseura solmi jatkosopimuksen nuoren maailmanmestarin kanssa – jatkaa joukkueessa kaksi kautta