Jo toinen konkari putosi pois – Kärpät joutuu tulemaan toimeen ilman Jussi Jokista

© Kuva: Getty Images

Liigan runkosarjavoiton pian varmistava Kärpät joutuu tulemaan perjantaina toimeen ilman suurtähti Jussi Jokista. Liigassa tällä kaudella seitsemässä ottelussa ällistyttävät tehot 1+11=12 tehnyt olympialaisten ja MM-kisojen mitalisti on sairastunut, eikä hänen nimeään näy Liigan sivuilla julkaistussa kokoonpanossa.

Hän on sivussa muutamien eri lähteiden mukaan mahdollisesti myös lauantaina Kärppien viikonlopun reissun toisesta pelistä. Perjantaina joukkue on Lappeenrannassa SaiPan vieraana. Kaakkois-Suomen kiertue suuntaa lauantaiksi puolestaan Kouvolan KooKoon kotihalliin.

Koska lauantain suhteen tilanne on avoin, voisi Jokisen päätellä olevan oululaisten matkassa pitkällä reissulla, eikä kyseessä kenties ole mikään kauhean vakava sairastapaus. Toinen konkari, Mika Pyörälä puolestaan on sivussa koko loppukauden.

Liigassa pelataan perjantaina täysin seitsemän ottelun kierros kello 18.30 alkaen. Kärpät johtaa sarjaa peräti 23 pinnan erolla, ja se voi varmistaa runkosarjan voiton viikonloppuna.

SaiPa keikkuu puolestaan yhdeksäntenä, vain kolme pinnaa suoraa puolivälieräpaikkaa perässä. Ensimmäiseen karsiutujan paikkaan ero on jo turvallisen oloiset 10 pistettä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!