Colorado ajautunut NHL:ssä uhkaavaan kierteeseen – Mikko Rantanen kommentoi sysimustaa aikaa

© Kuva: Getty Images
Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Colorado Avalanche ja sen ykköshyökkääjä Mikko Rantanen ovat vaeltaneet viime aikoina kaukana siitä, mitä kyseiseltä kaksikolta nähtiin alkukaudesta.

Joukkue tarpoo viiden ottelun tappioputkessa ja esimerkiksi 15 edellisestä ottelusta voittoja on irronnut surkeasti vain kolme. Kenties kaikkein huolestuttavinta on se, että ylitöiksi venyneestä kymmenestä pelistä Colorado on voittanut vain yhden.

Toisin sanoen näissä jaossa olleesta 20 pisteestä se on ottanut vain 11.

Lähimenneisyys on sysimustaa verrattuna syksyyn.

– En tiedä mikä on vikana jatkoajoilla, Rantanen pähkäili joukkueen nettisivujen videohaastattelussa.

NHL:n pistepörssin kärkipäässä heikosta jaksosta huolimatta keikkuvan nuorten maailmanmestarin kommenteista voisi päätellä, että varsinaisen peliajan jälkeen koetut tappiot ovat tulleet halvalla.

Hän viittasi siihen, että joukkue päästää liian usein vastustajia vastaiskuihin, kunnes omissa pölisee.

– Vain voitot merkkaavat. Koko viime vuosi oli hyvä. Joulukuun jälkeen on ollut vaikeaa.

Colorado on pudonnut jo pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle. Läntisessä konferenssissa ei todellakaan ole varaa tappioputkiin, sillä kymmenennen sijan Avalanchella pinnoja on kasassa 53 ja piristyneellä jumbojoukkue Los Angeles Kingsillä 50.

NHL:n pistepörssissä neljäntenä lukemin 24+51=75 keikkuva Nousiaisten lahja painotti haastattelussa, että sanat on nyt sanottu – seuraavaksi pitää alkaa tapahtumaan.

Rantanen ja kumppanit kohtaavat lauantai-iltana kello 20 alkavassa koitoksessa suhteellisen kovaan vireeseen äityneen NY Islandersin.

Championshipissä viikkokierros! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!