Taistelua veren maku suussa? Mikko Rantanen kertoi väleistään Nathan MacKinnoniin: ”Ruoskimme toisiamme”

© Kuva: Getty Images

NHL:n pistepörssissä kakkos- ja kolmospaikkaa miehittävä Colorado Avalanche -kaksikko Mikko Rantanen (17+45=62) – Nathan MacKinnon (24+35=59) on ollut koko kauden ajan vähintäänkiin hyvässä liidossa. Duo ei ole kokenut mitään pahoja suvantoja, ja yksi syy siihen mahtaa olla kemioiden kohtaaminen.

– Meillä on tosi hyvät välit. Onhan siinä semmoinen pieni kisa, mutta se on ihan tervettä kisaa. Ei mitään semmoista, että jos toinen tekee maalin, niin toinen käy ihan kuumana tai pistää pään pensaaseen, Nousiaisista maailmalle ponnistanut hyökkääjä veistelee NHL.comin suomenkielisen sivuston mukaan.

Vaikka pistepörssin kärkipäässä keikkuminen kiillottaakin pelaajan kylkeä oikeasti jokaisen ihmisen mielessä, eivät sijoitukset tunnu merkkaavan kaksikolle ”liikaa”.

– Me autamme toisiamme ja ruoskimme toisiamme eteenpäin, kun pelaamme samassa kentässä. Ja vaadimme toisiltamme paljon, Rantanen selittää hänen ja kanadalaisen menestyksen taustoja.

Kuten tehotkin näyttävät, ovat pelaajat löytäneet keskenään kemian. Sarjassa ei ole yhtä tehokasta hyökkääjäkaksikkoa.

– Tässä on nyt yli sata peliä pelattu samassa kentässä. Nyt tietää jo, mitä odottaa, kun kaverilla on kiekko. Ja mihin hän haluaa minun menevän, kun kiekko on hänellä. Se on varmaan se suurin juttu, mikä tulee pelattujen ottelujen kautta, Rantanen pohtii pelaamista entisen ketjukaveri Gabriel Landeskogin ja MacKinnonin kanssa.

Ruotsalaishyökkääjä siirtyi ykkösketjusta syrjään ainakin Los Angeles Kings -ottelun ajaksi.

LUE MYÖS: Mitä tulikuuma Mikko Rantanen miettii ällistyttävästä vireestään? Näin suomalainen kommentoi huimaa liitoaan