Oho! NHL:n mestarilta todella erikoinen temppu – yllättävältä osastolta maaleja liukuhihnalta

© Kuva: Getty Images

Washington Capitals venyi Suomen aikaa sunnuntai-iltana pelatussa koitoksessa todella harvinaiseen temppuun tehokkaiden pakkiensa johdolla. Joukkue iski Chicago Blackhawksia vastaan viisi maalia, joista uskomattomasti kaikki olivat puolustajien käsialaa.

Jutun kuvassa oleva ykkösparin John Carlson (numero 74) sivalsi kaksi osumaa ja hänen pakkipari Dimitri Orlov yhden. Kertaalleen osuivat myös kakkosparin Matt Niskanen ja kolmosen Brooks Orpik. Aleksandr Ovetshkin, Nicklas Bäckström ja kumppanit jäivät tylysti kakkoseksi.

Tempun harvinaisuutta ja pakkien tehokkuutta kuvaa esimerkiksi se, että NHL:ssä vähiten maaleja iskeneen Los Angeles Kingsin yksikään puolustaja ei ole pystynyt tekemään viittä maalia. Nyt Capsin pakit puolestaan tekivät yhdessä pelissä yhteensä enemmän.

Hallitseva mestari rypee tällä hetkellä syvällä. Joukkue on voittanut edellisen kerran reilut puolitoista viikkoa sitten 11. tammikuuta. Sen jälkeen takkiin on tullut jo viidesti putkeen, kun Chicagokin oli parempi luvuin 8-5.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.