Mikko Rantasen ketjukaveri raivostui valmentajalle: ”Hoida vain työsi!” – katso video

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanche on isoissa vaikeuksissa. Joukkue on on voittanut vuoden 2019 puolella pelatuista viidestä ottelusta ainoastaan yhden.

Viimeisessä kahdessa pelissään Colorado on hallinnut kenttätapahtumia suvereenisti, ja vienyt laukaukset selvästi nimiinsä. Omat maalivahdit ovat puolestaan vuotaneet kuin seula.

Viime yönä joukkue hävisi Calgary Flamesille 5-3, vaikka ykkösketju pelasi jälleen erinomaisen ottelun. Pettymys näkyi myös pelaajissa. Mikko Rantasen tutkapari Nathan MacKinnon kävi vaihtopenkillä silminnähden kuumana ottelun loppuhetkillä. Hän huusi valmentaja Jared Bednarin suuntaan samalla, kun kapteeni Gabriel Landeskog yritti  rauhoitella tulistunutta hyökkääjätähteä.

– Näin hänen sanovan sanat ”hoida vain työsi”. Se on todella huolestuttavaa, kun tuon tason pelaaja on noin turhautunut. Se kertoo hyvin koko Coloradon tilasta, TV-kommentaattori Kelly Hrudey kommentoi purkausta.