Tammikuun alkupuolella päävalmentajaa vaihtanut KooKoo pääsi viikonvaihteessa vihdoin voittojen makuun uuden luotsinsa Mikko Heiskasen alaisuudessa.

Kouvolalaisjoukkue kaatoi Sportin kotonaan kahdesti peräkkäin ja toisessa osassa se jätti vastustajansa nollille voittaessaan kamppailun lauantaina peräti 4-0.

Tuore käskijä olikin esityksestä innoissaan.

– Peli oli näpeissä aivan alusta asti. Olimme valmiita jatkamaan siitä, mihin eilen jäimme. Sportilla ei ehkä jalka niin hyvin kulkenut, mutta meillä kulki. Olimme kuusikymmentä minuuttia pelin päällä. Kypsä esitys tähän vaiheeseen, Heiskanen hehkutti joukkueen nettisivulla.

KooKoon voiton yksi takuumiehistä oli ensimmäisen nollapelinsä 812 päivän tauon jälkeen torjunut maalivahti Samu Perhonen, joka nappasi lisäksi syöttöpisteen Kimi Koiviston iskemään 4-0-osumaan.

Edellisen kerran Perhonen piti maalinsa koskemattomana 29. lokakuuta 2016 Ässien vieraana, kun KooKoo kaatoi patapaidat 0–3.

– Kaikki tietävät, mistä lähdimme tähän viikonloppuun, mutta siitä tulikin meille hieno niin tuloksellisesti kuin pelillisestikin. Otimme isoja harppauksia. Tie on alussa ja se on pitkä, mutta nyt se on auki, Heiskanen painotti.

Kouvolalaiset ovat viikonlopun täyden pistepottinsa myötä vain kuuden pisteen päässä viimeisellä pudotuspelipaikalla olevasta SaiPasta, tosin ottelun lappeenrantalaisia enemmän pelanneina.

Joukkue jatkaa pistemetsästystä perjantaina, kun vastaan asettuu back-to-back-peleissä HIFK. Ensimmäinen kamppailuista pelataan Kouvolassa ja lauantaina on vuorossa ottelu Helsingissä.