Vaikka nuorten maailmanmestari Emil Larmi ei olekaan edustamansa joukkueen HPK:n rosterissa loukkaantumisen takia, saattoi hän vaikuttaa hämeenlinnalaisten illan vastustaja Kärppien henkiseen kapasiteettiin tavalla tai toisella.

Maalivahti veisteli melkoisen huvittavan ja toki mitä ilmeisemmin humoristisen twiitin perjantaina pelipäivänä.

– Minun foamroller (rulla, jolla ihminen pystyy parantamaan asento- ja liikeaistia, liikkuvuutta sekä voimaa ja ryhtiä) varastettiin useampi kuukausi sitten. Nyt nimeltä mainitsematon vierasjoukkue saapuu kaupunkiin ja yhtäkkiä rulla löytyykin. Onko vastaajalla jotain hyvää meriselitystä? Larmi heitti.

Hämeenlinnassa illalla vierailevien Kärppien leiristä viestiin ei reagoitu. HPK-veskari heitti reilu tunti myöhemmin lisää löylyä kiukaalle vastaamalla twiittiinsä itse.

– Ja kun vastausta ei kuulu, on vaihtoehtoja kaksi: 1. Seuran lakimiestä ei saada kiinni, 2. Tuleva ilta jännittää liikaa.

Emil Larmi

@emillarmi
Mun foamroller varastettiin useampi kuukausi sitten. Nyt nimeltä mainitsematon vierajoukkue saapuu kaupunkiin ja yhtäkkiä rulla löytyykin. Onko vastaajalla jotain hyvää meriselitystä @OulunKarpatFi? 🤷🏼‍♂️

Perjantai-iltana Liigassa pelataan kuusi ottelua kello 18.30 alkaen. Kyseiset joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti voittojen ollessa oululaisille 2-1.

Illan muut matsit ovat Jukurit-KalPa, JYP-Ilves, KooKoo-HIFK, SaiPa-Pelicans ja Ässät-TPS.