Buffalo Sabresista skandaalimaisesti lähtöpassit saaneen ruotsalaishyökkääjä Patrik Berglundin seuraavasta joukkueesta ei vielä toistaiseksi ole tietoa.

Sabres purki Berglundin vuoteen 2022 voimassa olleen sopimuksen tämän rikottua seuran sääntöjä.

Nyt hyökkääjän kasvattajaseuran, Allsvenskanissa pelaavan Västerås IK:n urheilujohtaja Patrik Zetterberg paljastaa olleensa yhteydessä Berglundiin.

– Kyllä, olemme olleet tekemisissä, mutta emme ole vielä oikeastaan päässeet puhumaan jääkiekosta vaan lähinnä hänen tilanteestaan muuten. Ymmärrän ihmisiä kiinnostavan palaako hän jälleen Västeråsiin, mutta en usko hänen miettivän pääasiallisesti kiekkoa juuri nyt, Zetterberg toteaa Aftonbladetille.

Lehden tietojen mukaan Berglund ei nauttinut olostaan Buffalossa jonne hänet hankittiin kesällä St. Louis Bluesista vastoin omaa tahtoa.

Yli 700 ottelua NHL:ssä pelannut Berglund ei ole itse puhunut julkisuudessa Sabresin kanssa tapahtuneesta, eikä avannut omia tulevaisuuden suunnitelmiaan. Zetterbergin viesti on kuitenkin selvä.

– Luulen hänen tarvitsevan aikaa. Hän ei ole kertonut mitään seuraavasta askeleestaan, mutta hän on tervetullut Västeråsiin lyhyemmäksi tai pidemmäksikin aikaa, urheilupomo vakuuttaa.

LUE LISÄÄ: No nyt! Lähes 4 miljoonan dollarin NHL-hyökkääjä jätti tulemasta paikalle – seura asetti pelikieltoon!

Oho! NHL-seura poisti hyllytetyn ruotsalaishyökkääjän tiedot nettisivultaan – pelannut viimeisen ottelunsa joukkueessa?

Kenkää! NHL-joukkue laittaa kohutun ruotsalaishyökkääjänsä pihalle – miten käy miljoonasopimuksen?