JYP-hyökkääjä Micke Saari siirtyy toiseen liigaseuraan.

Jyväskyläläisseura tiedottaa Twitter-tilillään, että 24-vuotias hyökkääjä matkaa loppukauden mittaisella lainasopimuksella SaiPaan. Samalla Saaren JYP-ura tulee päätökseensä, sillä hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen.

– Kiitos Micke ja hyvää jatkoa uralla eteenpäin! JYP toivottaa.

Nuori hyökkääjä ehti pelaamaan JYPissä reilut kaksi kautta. Hän ei saanut kuitenkaan vakiinnutettua paikkaansa hurrikaanipaidoissa. Tällä kaudella Saaren tilille ehti kertymään vain 12 ottelua, joissa hän viimeisteli yhden maalin.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Micke Saari siirtyy loppukaudeksi lainalle @Liiga_SaiPa riveihin. JYPin ja Saaren pelaajasopimus on voimassa kevääseen 2019. Kiitos Micke ja hyvää jatkoa uralla eteenpäin! 🏒
#JYPliiga #Liiga #MickeSaari #SaiPa #Jyväskylä