Roman Rotenberg täynnä uhoa Suomen kaadon jälkeen: ”Jos meillä olisi ollut 120 000 katsojaa vetävä stadion…”

Kauden toinen EHT-turnaus, Channel One Cup päättyi Pietarin Krestovskin jalkapallostadionilla pelattuun Venäjän ja Suomen väliseen kamppailuun, jossa kotijoukkue pyyhki Leijonilla jäätä voittaen murskaavasti 5-0.

Venäjän jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Roman Rotenberg kertoi Championat -lehdelle paikalla olleen virallisten tietojen mukaan peräti 71 381 katsojaa.

– Jos meillä olisi ollut 120 000 katsojaa vetävä stadion, olisimme täyttäneet sen ja ottaneet ennätyksen, Rotenberg uhosi.

Jokereidenkin osaomistajana tunnettu venäläinen viittasi kommentillaan tammikuussa 2014 pelattuun NHL:n talviklassikkoon Detroit Red Wingsin ja Toronto Maple Leafsin välillä, jolloin Michiganin Ann Arborissa pelatussa ottelussa paikalla oli hurjat yli 105 000 katsojaa.

Lukema on toistaiseksi ennätysyleisö jääkiekko-ottelussa.