NHL-unelmasta totta? Suomalaislupaus yltänyt komeaan pisteputkeen AHL:ssä – iski nyt tärkeän maalin

© Kuva: Ilari Isotalo

AHL-joukkue Charlotte Checkersin suomalaishyökkääjä Aleksi Saarela on äitynyt farmissa hyvään iskuun. Sunnuntai-iltana Utica Cometsin 2-1-jatkoaikamaalillaan upottanut alle 20-vuotiaiden maailmanmestari viilettää osumansa myötä nyt jo viiden ottelun pisteputkessa (1+4=5).

Saarela on antanut jopa NHL:ään päin oikein kelvollisia näyttöjä. Suomalainen on nimittäin kerännyt Charlotten paidassa 27 ottelussa tehot 8+11=19. Plusmiinustilastonkin lukema +6 miellyttänee isoja pamppuja.

Hyvin ovat pullat uunissa myös NHL-debyyttiään odottelevan ja rapakon takana kolmatta kauttaan pelaavan hyökkääjän edustamalla joukkueella. Vielä kolmesti ennen joulupatojen ääreen hyppäämistä pelaava Charlotte on itäisen konferenssin kärkijoukkue.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen tähdittämä Carolina Hurricanes on Checkersin NHL-joukkue.

LUE MYÖS:
NHL:n suomalaispelaajalle todella outoa kohtelua – isot minuutit eivät olleetkaan merkkejä paremmasta