Juho Lammikko on tehnyt tulokaskaudellaan vaikutuksen Florida Panthers -luotsi Dale Talloniin.

Pitkään Pohjois-Amerikassa kiekkoillut, mutta vasta tällä kaudella NHL:ään murtautunut hyökkääjä on esiintynyt vahvasti joukkueen nelosketjun keskellä. Tallonin mukaan Lammikko on täyttänyt roolinsa hyvin, vaikka vastuu onkin välillä pientä.

– Hän tekee todella hyvää työtä alivoimalla ja hoitaa roolinsa mainiosti. Hänen tehonsa ovat vielä tulossa ja se onkin ollut hänen toimintapansa viime vuosina. Itseluottamus tulee löytymään vielä, Tallon hehkutti The Athleticille.

Panthers-hyökkääjä on pelannut NHL:ssä nyt 29 ottelua, joissa hän on viimeistellyt viisi syöttöpistettä. Ennen NHL-otteluita Lammikko kiekkoili AHL:n Springfield Thunderbirdsissä, jonne tie tuskin vie enää lähiaikoina. Tallon on nimittäin antanut Ässät-kasvatille luvan hankkia asunnon kaupungista.