Kuten nuorten MM-kisat ovat vuosi toisen jälkeen todistaneet, ovat pelit erityisesti rohkeiden suoritusten ja vauhdikkaan liikkeen takia poikkeuksellisen mielenkiintoista herkkua. Viime yönä pelatussa Sveitsi-Venäjä-ottelussa todistettiin taas todella erikoista tapahtumasarjaa.

Kun Venäjän pakki Dmitri Samorukov koukki karkuun pyrkinyttä sveitsilaishyökkääjä Marco Lehmannia kaksi kertaa samassa tilanteessa, tuomittiin punapaidoille kaikkien yllätykseksi kaksi rangaistuslaukausta.

Yllättävä tilanne taisi sotkea lopulta numeroin 4-7 hävinneet sveitsiläiset totaalisesti. Ensimmäinen yritys nimittäin meni lopulta kaksi maalia kiskoneelta Lehmannilta täysin plörinäksi eikä apukapteeni Philipp Kurashevkaan (kuvassa) onnistunut jälkimmäisestä pilkusta.

Jos kummatkin olisivat onnistuneet, olisi pöytäkirjaan merkitty kaksi maalia digitaalien näyttäessä aikaa 36.55. Kuten tiedetään, on tuollainen tapaus todella harvinaista ihan mistä ottelusta tahansa puhuttaessa.

Maali saatika maalit olisivat kaiken lisäksi olleet Sveitsille tärkeitä. Peli oli tilanteessa 3-3 ja lisäksi maa oli menettänyt kahden osuman johtonsa.

Sveitsi menee puolivälieriin tappiosta huolimatta lohkokolmosena tai -nelosena. Se voi olla mahdollisesti Suomen vastustaja puolivälierissä.

Erikoisesta tapauksesta voit katsoa videon napsauttamalla tätä.