Loistavaa! NHL-joukkue kutsui debyyttiä hamuavan suomalaisen ylös – meneekö uhkaava putki samalla poikki?

© Kuva: Getty Images
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

NHL:ssä pahassa tappioputkessa rypevä Carolina Hurricanes tiedotti äskettäin mm. Twitter-tilillään, että se on nostanut nuorten maailmanmestari Saku Mäenalasen AHL:stä ylös. Kolminkertainen Suomen mestari ei ole vielä taalajäillä pelannut.

Nashville Predatorsin kesän 2013 viidennen kierroksen varaus (#125) on viilettänyt kuluvalla debyyttikaudellaan AHL:ssä 23 ottelussa. Charlotte Checkersin sotisovassa on kertynyt oikein kelvolliset pinnat 4+7=11.

Mäenalanen esiintyi viime kaudella Kärpissä niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin tehokkaasti – 59 runkosarjan ottelussa tehot 17+29=46 ja 18 pudotuspelimittelössä pinnat 5+5=10.

Tornion lahja maailmalle saalisti MM-kisojen kahdeksassa kamppailussa pisteet 2+1=3.

Niin laiturin kuin sentterinkin paikalla viihtyvälle Mäenalaselle voisi olla tarjolla isoakin roolia. Canes nimittäin viestitti taannoin myös, että sentteri Jordan Staal on sivussa aivotärähdyksen vuoksi.

Carolina rypee kolmen ottelun tappioputkessa, ja tuona aikana se on onnistunut latomaan kumilätkän vastustajien maaleihin vain kahdesti. Suomalaisen kannalta olisi tietysti nättiä, jos todennäköinen debytantti kääntäisi kelkan lauantaiaamun Anaheim Ducks -pelissä.

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille